Melkveebedrijf

Een echt familiebedrijf!

Het boerenbedrijf en vakantieverblijf is al generaties lang in de familie. Vader Klaas en zoon Martijn zijn de 4een 5egeneratie die wonen en werken op deze plek. En dat merk je aan de gemoedelijke sfeer en de passie om zowel gasten als dieren te ontzorgen.

Vroeger woonden er 3 generaties bij elkaar in de oude boerderij. Toen in 1991 opa en oma verhuisden, kwam hun boerderij leeg te staan. En vanaf die tijd werd de boerderij met wat kleine verbouwingen aangepast tot een vakantiewoning voor 12 personen.

Na de bouw van de nieuwe stal in 2009 en de nieuwe woning van zoon Martijn met zijn vrouw Miranda, werd het tijd om ook het vakantieverblijf aan te pakken. De oude boerderij werd in 2016 gesloopt en in datzelfde jaar werd er een ruim en luxe vakantieverblijf, geschikt voor 30 personen, neergezet. Terra Nova zoals we het nu kennen, is eind 2016 officieel geopend. Je krijgt op deze plek een nostalgisch gevoel, maar wel van alle gemakken voorzien!

“We willen jou een bijzonder plekje bieden waar je tot rust kan komen, kinderen alle ruimte krijgen om zich uit te leven in de natuur en de zakenwereld nieuwe inspiratie kan opdoen! Graag tot ziens bij Terra Nova!”