Omgeving

Vakantieverblijf Terra Nova ligt in een prachtige landelijke omgeving. Geniet van de rust en natuur, wandel een stuk van het Pieterpad dat door Ane loopt of zoek juist de drukte op in Hardenberg. Daar kun je heerlijk winkelen, naar de bioscoop of theater of zwemmen in het overdekte zwembad. Ook zijn er in het voor- en zomerseizoen veel evenementen en festivals die je kunt bezoeken.

Attractiepark Slagharen

Op slechts 6 kilometer ligt Attractiepark Slagharen. Stap in de wereld van cowboys en indianen. Durf jij in de nieuwste achtbaan waar je gelanceerd wordt met 95km per uur? Met meer dan 30 attracties en shows is dit park voor jong en oud een aanrader.

Plopsaland Coevorden

In dit overdekte speelparadijs kunnen kinderen van 1 t/m 12 jaar zich heerlijk uitleven. Bij mooi weer is ook de buitenspeelplaats en het midgetgolfterrein geopend. Plopsaland ligt op 16 kilometer van Terra Nova.

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Ga op avontuur in Wildlands! Bezoek de drie verschillende werelden Jungola, Serenga en Nortica en vergeet niet op jeepsafari te gaan waar je leeuwen en giraffen kunt spotten. Wildlands ligt op slechts 30 minuten rijden.

Voor de waaghalzen

Paintballen, quad rijden, segwayrijden of boogschieten? In de omgeving zijn voldoende mogelijkheden voor avontuurlijke activiteiten. Vraag ons naar de mogelijkheden.

En ook nog…

Kanovaren, konijntjes aaien op de kinderboerderij, met de zomp varen of een bierproeverij. Er is zoveel te doen in de omgeving! Wij denken graag met je mee om aan jouw verblijf een passende invulling te geven.